Gevuld brood met shoarma-groenteschotel

1 augustus 2008 Uit Door admin

Ingrediënten

  • 500 gr shoarmavlees
  • 500 gr boerensoepgroenten (of wokgroenten)
  • 1 turks brood of ander plat brood of pita broodjes
  • piccalilly, (hot)ketchup, curry of knoflooksaus
  • 2 eetlepels olijfolie

Bereiding

  1. Verhit de olie in een wok of hapjespan en roerbak hierin het shoarmavlees, ong. 5 min.
    Schep de groenten erbij en roerbak nog 5 min. door.
  2. Maak intussen het brood enigszins vochtig en leg het even in een oven totdat het knapperig is.
    (warm en knapperig maken kan bijv. ook in een toaster of broodrooster!).
  3. Snijd het brood dan horizontaal door en bestrijk beide helften met een saus.
  4. Schep er daarna de shoarma met groenten erop.(Tip: dit gerecht leent zich prima voor het verwerken van restjes groenten.)