Herfstpasta met paddestoelen
1 augustus 2008
Door
admin
Ingrediƫnten
- 300 gr pasta
- 400 gr paddestoelen
- 1 eetl ras el hanout/ Marokkaanse kruiden
- Snufje peper
- 250 ml kookfinesse
- 50 gr walnoten
- 50 gr uitgebakken spekjes
- 1 eelt boter
- 3 bosuitjes, in ringetjes
Bereiding
- Snijd de paddestoelen in stukjes. Verhit de boter in de pan en bak de paddestoelen aan.
- Bestrooi met de Marokkaanse kruiden en wat peper. Voeg daarna de room, walnoten en spekjes al roerend toe.
- Laat nog 3 minuutjes zachtjes doorverwarmen en voeg op het laatst de bosuitjes toe.
- Kook de pasta volgens de verpakking gaar en giet af.
- Serveer de pasta samen met de paddestoelensaus. Lekker met wat rucola.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Ok