Kapucijnerschotel met knoflook en spek
1 augustus 2008
Door
admin
Ingrediƫnten
- 400 gr aardappels
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 200 gr gerookte spekblokjes
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 groot blik (pot) kapucijners
- zout en peper
Bereiding
- Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes.
Zet de aardappelen op met water en zout en kook ze in 5 min. beetgaar. Giet ze af en laat ze uitlekken.
- Verwarm in een hapjespan de olijfolie en fruit hierin de ui. Voeg knoflook en spekblokjes toe en roerbak het geheel ong. 3 min.
- Voeg dan de aardappelblokjes en kapucijners toe en schep alles goed door elkaar.
Laat het geheel nog ong 5 min verwarmen.
- Breng het op smaak met zout en peper.(Tip: Lekker met augurkjes, zure uitjes en piccalilly.)
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Ok