Kapucijnerschotel
1 augustus 2008
Door
admin
Ingrediënten
- 1 blik kapucijners
- 2 ons rundergehakt
- 150 gr spekblokjes
- 2 uien, klein gesneden
- 1 knoflookworstje (salami of chorizo), in stukjes
- 2 paprika’s, rood en groen, in stukjes
- 1 ons verse soepgroenten
- augurkjes en/ of zilveruitjes
- 1 eetlepel olijfolie
- zout en peper
- 1 theelepel kerrie poeder
- ev. 1 theelepel mosterd.
Bereiding
- Verwarm de olijfolie in een hapjespan en bak hierin de spekblokjes.
- Haal dan de spekblokjes er even uit en bak in het vet, ¾ van de uien en paprika, met de kerrie, peper en zout.
Gehakt erbij doen en los meebakken.
- Vervolgens de knoflookworst en soepgroenten toevoegen.
Even lekker laten door pruttelen.
- Dan de uitgelekte kapucijners toevoegen en goed doorverwarmen.
Dan de spekjes weer toevoegen.
- 3 gesnipperde augurken toevoegen en ev. een theelepel mosterd toevoegen.
- De achtergebleven uien, paprika met de overige augurken en zilveruitjes apart erbij serveren.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Ok