Kouseband (aardappel)
1 augustus 2008
Door
admin
Ingrediënten
- 4 aardappelen
- 3 theelepels tomatenpuree
- 1/2 ui
- zout
- 400 gram kousenband
- 1 pot (360ml) Faja Lobi Surinam Trafasie (vers bereide roerbakmix)
- 1 kopje (150 ml) water
- 7 eetlepels zonnebloemolie
Bereiding
- Olie verhitten; aardappelen (in partjes gesneden), in de olie lichtbruin bakken en afscheppen.
- Vervolgens ui in de olie lichtbruin fruiten, daarna de gebakken aardappelen, kousenband, 5 eetlepels Surinam Trafasie (vers bereide roerbakmix), tomatenpuree toevoegen en omscheppen.
- Na enkele minuten het water toevoegen en het geheel 15-20 minuten op zacht vuur laten smoren.
- Serveren met Kotomisi Rijst, Zuurgoed, Gebakken Banaan.