Ingrediënten
- 1 zakje krieltjes, ong 500 gr.
 - 1 zakje wokgroenten, divers
 - 1 kleine ui of 2 sjalotjes
 - 2 eieren
 - 1 teentje knoflook
 - zout, peper
 - ev. beetje tijm
 - 2 eetlepels boter om in te bakken
 
Bereiding
- Snijd de ui in kleine stukjes en pers het teentje knoflook.
 - Neem de beide koekenpannen en verhit in pan 1; 1 ½ eetlepel boter en in pan 2; ½ eetlepel boter.
 - 
In pan 1 bak je de krieltjes met de ui, knoflook en tijm gedurende ong 10 min.Breng het geheel op smaak met zout en peper.
 - Maak dan in de pan twee holletjes, waarin je de eieren bakt.
 - In pan 2 wok je de wokgroenten gedurende 2- 3 min.
 - Serveer het gezamenlijk op een bord.
 


