Mexicaanse kip met tortilla’s
1 augustus 2008
Door
admin
Ingrediënten
- 250 gr kipfilet
- potje bruine bonen
- klein potje maïs
- tortilla chips (naturel of met kaassmaak)
- 2 eetlepels zure room
- 2 eetlepels piccalilly
- ijsbergsla
- olijfolie om in te bakken
Bereiding
- Snijd de kipfilet in stukjes.
- Laat de pot bruine bonen en maïs uitlekken.
- Was en snijd de sla in reepjes.
- Meng de zure room met de piccalilly in een apart schaaltje.
- Bak de kipfilet in de olie gaar in een hapjespan of wok.
Voeg de bonen en de maïs toe en laat het geheel nog 3 min. pruttelen.
- Garneer per bord de tortilla’s op de rand als een bloem.
Leg in het midden de (droge) sla.
Schep op de sla het bonen- kipmengsel.
Schep hierop het room- piccalillymengsel.