Pizza met ham, ui en ei

1 augustus 2008 Uit Door admin

Ingredi├źnten

  • 2 pizzabodems (28 cm)
  • 1 pakje pastasaus sugo kruiden (390 g)
  • 2 bakjes mozzarella piccolini piccolini (a 150 g)
  • 2 rode uien, in dunne ringen
  • 4 eieren
  • 1 zakje jonge bladsla met spinazie (80 g)
  • 1 bakje rauwkost bietjes (250 g)
  • 2 pakjes Parmaham (a 70 g)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 240 ┬║C. Leg de pizzabodems elk op een stuk bakpapier en bestrijk met de pastasaus.
  2. Leg de mozzarella erop. Verdeel de ui erover en breek boven elke pizza 2 eieren. Bak de
    pizza’s ca. 10 min. in de oven. Als u ze tegelijk boven elkaar bakt, verwissel dan na 5 min. de
    bakplaten.
  3. Meng ondertussen de slamelange en de rauwkost bietjes in een schaal. Neem de pizza’s uit de
    oven en leg de plakjes ham erop. Serveer met de salade.