Pizza met ham, ui en ei

1 augustus 2008 Uit Door admin

Ingrediënten

  • 2 pizzabodems (28 cm)
  • 1 pakje pastasaus sugo kruiden (390 g)
  • 2 bakjes mozzarella piccolini piccolini (a 150 g)
  • 2 rode uien, in dunne ringen
  • 4 eieren
  • 1 zakje jonge bladsla met spinazie (80 g)
  • 1 bakje rauwkost bietjes (250 g)
  • 2 pakjes Parmaham (a 70 g)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 240 ºC. Leg de pizzabodems elk op een stuk bakpapier en bestrijk met de pastasaus.
  2. Leg de mozzarella erop. Verdeel de ui erover en breek boven elke pizza 2 eieren. Bak de
    pizza’s ca. 10 min. in de oven. Als u ze tegelijk boven elkaar bakt, verwissel dan na 5 min. de
    bakplaten.
  3. Meng ondertussen de slamelange en de rauwkost bietjes in een schaal. Neem de pizza’s uit de
    oven en leg de plakjes ham erop. Serveer met de salade.