Ingrediënten
- 5 plakjes diepvriesbladerdeeg
 - 1 ons ham
 - 1 ons ontbijtspek
 - 2 grote of 3 kleinere uien
 - 1 pakje (slag) room
 - 3 eieren
 - 1 ons kaas (belegen)
 - zwarte peper
 - mespuntje nootmuskaat
 - ev. mespuntje cayennepeper
 - boter of olie om in te bakken
 - Benodigheden: taartvorm
 - bakpapier
 - oven
 
Bereiding
- Voorbereiding: Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
Ontdooi 5 plakjes diepvriesbladerdeeg.
Knip de juiste vorm van het bakpapier en leg het in de taartvorm of bestrijk de taartvorm met boter. - Bereiding: Leg de plakjes bladerdeeg in de taartvorm en dicht de naden goed af.
 - Snijd de uien in kleine stukjes.
Snijd de ham en spek in kleine stukjes.
Rasp de kaas. - Meng de eieren met de slagroom en de kruiden.
Bak de uien in een koekenpan, daarna de spek en de ham meebakken, ongeveer in 3 minuten.
Giet het overtollig vocht af. - Doe het mengsel in het bladerdeeg in de taartvorm.
Strooi de kaas erover en giet het ei- room mengsel eroverheen.
Gelijkmatig verdelen. - Zet het geheel 50 minuten in de oven.
Eventueel aanvullen met een salade. 


