Roti
1 augustus 2008
Door
admin
Ingrediënten
- 4 eieren
- 400 gram kipfilet
- 2 pakjes Faja Lobi Sandhia’s Roti (échte Surinaamse roti)
- 1 pot (360ml) Faja Lobi Roti Dési Masala (vers bereide woksaus)
- 1 kleine rode paprika
- zonnebloemolie
- 1 ui
- 1 kleine zoete aardappel
Bereiding
- Eieren met zoete aardappel (gesneden in plakjes van 1cm) in 10 minuten gaarkoken.
- 5 eetlepels olie verhitten, kipfilet en de ui (gesnipperd) hieraan toevoegen en enkele minuten wokken.
- 360 ml Roti Dési Masala (woksaus), 1 kopje (150ml) water en paprika (in reepjes) toevoegen, goed omscheppen en vervolgens 10-15 minuten met deksel op pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen.
- De laatste 5 minuten de hardgekookte eieren (gepeld) en de zoete aardappel toevoegen.