Ingrediënten
- 4 eieren
 - 400 gram kipfilet
 - 2 pakjes Faja Lobi Sandhia’s Roti (échte Surinaamse roti)
 - 1 pot (360ml) Faja Lobi Roti Dési Masala (vers bereide woksaus)
 - 1 kleine rode paprika
 - zonnebloemolie
 - 1 ui
 - 1 kleine zoete aardappel
 
Bereiding
- Eieren met zoete aardappel (gesneden in plakjes van 1cm) in 10 minuten gaarkoken.
 - 5 eetlepels olie verhitten, kipfilet en de ui (gesnipperd) hieraan toevoegen en enkele minuten wokken.
 - 360 ml Roti Dési Masala (woksaus), 1 kopje (150ml) water en paprika (in reepjes) toevoegen, goed omscheppen en vervolgens 10-15 minuten met deksel op pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen.
 - De laatste 5 minuten de hardgekookte eieren (gepeld) en de zoete aardappel toevoegen.
 


