Salade met ham en kaas
1 augustus 2008
Door
admin
Ingrediƫnten
- 5 stengels bleekselderij, gewassen en in stukjes
- 150 gr maasdammerkaas of lekkere pittige belegen kaas, in blokjes
- 3 plakken Ardenner ham, in stukken
- 3 eetlepels rode wijnazijn
- 1 theelepel mosterd
- 4 eetlepels olie
- 2 zoetzure appels, gewassen en in stukjes
- 50 gr walnoten of hazelnoten
- zout en peper
Bereiding
- Bleekselderij ong. 5 min koken in ruim kokend water.
Afspoelen met koud water en uit laten lekken.
- In kommetje mengen: wijnazijn, mosterd, zout, peper, olie.
- In grote schaal bij elkaar doen: bleekselderij, appels, ham, kaas.
- Sausje erdoor roeren en bestrooien met de noten.(Tip: Lekker met grof brood.)
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Ok