Tortellini met tomatensaus
1 augustus 2008
Door
admin
Ingrediënten
- Zakje tortellini (naar keuze, met vlees of kaas)
- 1 ½ ons gehakt
- potje tomatensaus of met 4 soorten kaas en tomatensaus
- geraspte Parmezaanse kaas
- boter of olie om in te bakken
Bereiding
- Kook de tortellini volgens de gebruiksaanwijzing 15 min in ruim kokend water.
Vlak voor het einde van de kooktijd van de tortellini, bak je de gehakt in een hapjes- of koekenpan los (rullen), totdat het goed gaar is.
- Voeg daarna de saus toe en verwarm nog even door, ongeveer 3 min.
- Schenk de gekookte tortellini af en voeg het gehakt- sausmengsel aan de tortellini toe en schep het geheel voorzichtig om, zodat de tortellini niet kapot gaat. Schep ev. het geheel in een leuke voorverwarmde schaal.
- Strooi op het mengsel de geraspte Parmezaanse kaas.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Ok