Wraps met kip, paprika en ijsbergsla
1 augustus 2008
Door
admin
Ingrediënten
- 400 gram kipfilet (in reepjes)
- 3 eetlepels wokolie
- 1 grote ui, in dunne partjes
- 1 rode paprika, in de lengte gesneden, in repen
- 300 gram bospeen
- 200 gram ijsbergsla
- 1 pak tortilla wraps 6 stuks (370 gram)
- 100 milliliter ketchup
Bereiding
- Bak de kipfiletreepjes in de olie in 5 minuten gaar. Voeg op het laatst de ui en paprika toe. Breng op smaak met zout en peper.
- Maak de worteltjes schoon. Snijd ze in de lengte in vieren.
- Maak de ijsbergsla schoon en snijd ze in reepjes.
- Meng de wortels met de ijsbergsla in een schaal met de kip, paprika en ui in een schaal.
- Verwarm de tortilla’s volgens aanwijzing verpakking.
Halveer ze en bestrijk ze met de ketchup. Beleg ze met het kip-slamengsel, vouw de ronde kant over de vulling en rol de tortilla’s op.
- Steek ze vast met een cocktailprikker.