Wraps met kip, paprika en ijsbergsla

1 augustus 2008 Uit Door admin

Ingrediƫnten

  • 400 gram kipfilet (in reepjes)
  • 3 eetlepels wokolie
  • 1 grote ui, in dunne partjes
  • 1 rode paprika, in de lengte gesneden, in repen
  • 300 gram bospeen
  • 200 gram ijsbergsla
  • 1 pak tortilla wraps 6 stuks (370 gram)
  • 100 milliliter ketchup

Bereiding

  1. Bak de kipfiletreepjes in de olie in 5 minuten gaar. Voeg op het laatst de ui en paprika toe. Breng op smaak met zout en peper.
  2. Maak de worteltjes schoon. Snijd ze in de lengte in vieren.
  3. Maak de ijsbergsla schoon en snijd ze in reepjes.
  4. Meng de wortels met de ijsbergsla in een schaal met de kip, paprika en ui in een schaal.
  5. Verwarm de tortilla’s volgens aanwijzing verpakking.
    Halveer ze en bestrijk ze met de ketchup. Beleg ze met het kip-slamengsel, vouw de ronde kant over de vulling en rol de tortilla’s op.
  6. Steek ze vast met een cocktailprikker.