Ingrediënten
- 400 gram kipfilet (in reepjes)
 - 3 eetlepels wokolie
 - 1 grote ui, in dunne partjes
 - 1 rode paprika, in de lengte gesneden, in repen
 - 300 gram bospeen
 - 200 gram ijsbergsla
 - 1 pak tortilla wraps 6 stuks (370 gram)
 - 100 milliliter ketchup
 
Bereiding
- Bak de kipfiletreepjes in de olie in 5 minuten gaar. Voeg op het laatst de ui en paprika toe. Breng op smaak met zout en peper.
 - Maak de worteltjes schoon. Snijd ze in de lengte in vieren.
 - Maak de ijsbergsla schoon en snijd ze in reepjes.
 - Meng de wortels met de ijsbergsla in een schaal met de kip, paprika en ui in een schaal.
 - Verwarm de tortilla’s volgens aanwijzing verpakking.
Halveer ze en bestrijk ze met de ketchup. Beleg ze met het kip-slamengsel, vouw de ronde kant over de vulling en rol de tortilla’s op. - Steek ze vast met een cocktailprikker.
 


