Ingrediënten
- 400 gr varkensschnitzel, in reepjes
 - 1 broccolistronk, in roosjes
 - 1 zak kleine krieltjes (aardappels)
 - 2 appels, in heel dunne reepjes
 - 1 tomaat, in blokjes
 - 3 eetlepels olie
 - 2 teentjes knoflook, geperst
 - zout en peper
 
Bereiding
- Kook de krieltjes gaar.
 - Verhit 2 eetlepels olie in de wok en roerbak hierin het vlees in 5 min bruin.
 - Breng het vlees op smaak met zout en peper en neem het vlees uit de wok.
 - Verhit nog een eetlepel olie en roerbak hierin de broccoli met de knoflook 4 min.
 - Voeg de appelreepjes en het vlees toe en bak het geheel goed omscheppend, nog 4 min.
 - Roer de tomaat erdoor en serveer het geheel met de krieltjes apart.
 


