Tagliatelle met geroosterde paprika en gorgonzola
1 augustus 2008
Door
admin
Ingrediënten
- 400 gr tagliatelle
- 1 courgette, in plakjes
- 1 pot geroosterde paprika’s
- 300 gr gorgonzola
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 theelepel thijm
- zout, peper
Bereiding
- Tagliatelle bereiden volgens de gebruiksaanwijzing.
- In een koekenpan de olijfolie verhitten en hierin de courgetteplakjes bakken. Paprika’s afgieten en in brede repen snijden en even meebakken.
- Courgette/ paprika mengsel op warm bord scheppen en bestrooien met thijm, zout en peper. Het bord warm houden onder aluminiumfolie.
- Tagliatelle in vergiet laten uitlekken, waarbij een beetje kookvocht wordt achtergehouden.
- In 2-3 eetlepels kookvocht de gorgonzola smelten, ev. verdunnen met meer kookvocht.
- De saus mengen met de tagliatelle en het geheel op de borden over de courgette en paprika scheppen.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Ok