Ingrediënten
- 400 gr tagliatelle
 - 1 courgette, in plakjes
 - 1 pot geroosterde paprika’s
 - 300 gr gorgonzola
 - 2 eetlepels olijfolie
 - 1 theelepel thijm
 - zout, peper
 
Bereiding
- Tagliatelle bereiden volgens de gebruiksaanwijzing.
 - In een koekenpan de olijfolie verhitten en hierin de courgetteplakjes bakken. Paprika’s afgieten en in brede repen snijden en even meebakken.
 - Courgette/ paprika mengsel op warm bord scheppen en bestrooien met thijm, zout en peper. Het bord warm houden onder aluminiumfolie.
 - Tagliatelle in vergiet laten uitlekken, waarbij een beetje kookvocht wordt achtergehouden.
 - In 2-3 eetlepels kookvocht de gorgonzola smelten, ev. verdunnen met meer kookvocht.
 - De saus mengen met de tagliatelle en het geheel op de borden over de courgette en paprika scheppen.
 


