Amerikaanse hotdogs
1 augustus 2008
Door
admin
Ingredienten
- 4 witte broodjes, hard of zacht naar keuze
- 4 hotdog worsten (AH)
- 4 plakken bacon/ontbijtspek
- een handvol zuurkool, afgespoeld en uitgelekt
- 4 augurken in plakjes gesneden
- 4 eetlepels gedroogde uitjes (conimex)
- tomatenketchup en mosterd
Bereiding
- De worsten inwikkelen in de bacon.
In een koekenpan bakken tot het spek knapperig is.
- De worsten uit de pan halen en in het overgebleven vet de zuurkool opwarmen op
middelhoog vuur.
- De broodjes aan de boven kant van kop tot teen opensnijden maar niet helemaal door.
De zuurkool over de broodjes verdelen en de worsten erop leggen.
- Mosterd en ketchup erover verdelen.
- De plakken augurk erop verdelen en de gedroogde uitjes erover strooien.
Direct serveren.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Ok