Asperges en zalm in honing-mosterdsaus
1 augustus 2008
Door
admin
Ingrediënten
- 1 1/2 theelepel maïzena
- 1 klontje boter, gesmolten
- 1 theelepel worcestersaus
- 2 eetlepels honing
- 1 eetlepel Franse mosterd
- 1 mespuntje witte peper
- 2 (100 gr) zalmfilet
- 1/4 kopje walnootstukjes
- 250 gr verse asperges, schoongemaakt
Bereiding
- In een kommetje maïzena, boter en worcestersaus tot een glad geheel mengen. Honing, mosterd en peper erdoor roeren.
- Elke zalmfilet op een dubbel laag aluminiumfolie leggen. De honingdressing erover druppen en de walnoot erover strooien.
- De asperges rond de zalm leggen. Het folie rond de vis dichtvouwen en stevig dichtdraaien.
- 15-20 minuten op een matig hete barbecue roosteren tot de vis makkelijk met een vork uiteen valt.
In de oven kan ook: 15-20 minuten op 230°C/gasstand 8.