Ingrediënten
- 1 aubergine
 - 3 eetlepels olijfolie
 - ½ eetlepel basalmicoazijn
 - 1 bol mozzarella
 - ½ zakje verse basilicumblaadjes
 - zout
 
Bereiding
- 
Snijd de aubergine in 8 even grote plakken en bestrooi deze met zout (tegen verkleuren).Na ong 10 min. de aubergineplakken met keukenpapier droogdeppen.
 - In koekenpan de olie verhitten en hierin de aubergineplakken in 10 min gaar en om-en-om bruin bakken.
 - De azijn over de plakken druppelen en naar smaak bestrooien met zout en peper.
 - Mozzarella uit laten lekken en in 4 gelijke plakken snijden.
 - 4 Plakken aubergine verdelen over 4 borden, hierop enkele blaadjes basilicum verdelen, dan daarop de mozzarellaplak leggen en vervolgens afdekken met een aubergineplak.
 


