Ingrediënten
- 200 gr sperziebonen
 - 200 gr witte rijst
 - 4 eieren, hardgekookt
 - 1 komkommer, geschild en in repen
 - 1 krop ijsbergsla, gewassen en gesneden in reepjes
 - 200 ml pindasaus, kant en klaar
 - 1 rode ui, in halve ringen
 - 1 zak kroepoek
 - 1 eetlepel gebakken uitjes
 - ev. Atjar
 - zout en peper
 
Bereiding
- Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing.
 - 
Kook de sperziebonen in water met zout in 5 min. beetgaar.Giet af en spoel met koud water.
 - Schil de komkommer en snijd hem in repen.
 - 
Verdeel de ijsbergsla over de borden.Verwarm de pindasaus en pel de eieren en snijd ze in vieren.
 - Meng de sperziebonen, komkommer, uiringen en leg dit op een bordje van rijst.
 - Garneer met de eieren. Schep er de pindasaus over en strooi nog wat gebakken uitjes en kroepoek erover heen.
 


