Krabsoep
1 augustus 2008
Door
admin
Ingrediƫnten
- 1 Krab
- 150 gr cocktail garnalen
- 200 ml kokosmelk uit blik
- 3 takjes tijm
- 3 takjes koriander
- 1/4 ui gesnipperd
- 1 tomaat, in stukken
- 1/2 rode peper
- 1 rijpe bakbanaan, geschild
Bereiding
- Verhit de kokosmelk en een kopje water in een soeppan.
- Voeg de krab in stukken toe, Breek de stukken krab een beetje zodat de smaak goed vrij komt.
- Doe de garnalen, ui, tomaat en bakbanaan er bij.
- Verwijder de pitjes van de rode peper en snipper fijn.
- Voeg deze samen met de tijm en koriander toe en laat het geheel een half uurtje koken. Serveer
met rijst.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Ok