Oosterse tijgergarnalen
1 augustus 2008
Door
admin
Ingrediënten
- 250 gr tijgergarnalen (diepvries) Ev. te vervangen door kabeljauw filet of koolvis.
- 1 kleine ui
- 1 teentje knoflook, fijngehakt
- 1-2 theelepels sambal badjak of Indiase currypasta
- 3 kleine tomaatjes
- 50 ml kokosmelk
- zout, zwarte peper
- 1 eetlepel verse korianderblaadjes
- 1 eetlepel olie
Bereiding
- Ontdooi de tijgergarnalen.
Snijd de ui in ringen en de tomaten in stukjes.
Verhit de olie in een wok of hapjespan.
- Bak de ui en de knoflook in de olie.
Voeg de tomaten toe en roerbak 3-4 min.
- Voeg dan de garnalen toe en schenk de kokosmelk erbij.
Verwarm nog 2-3 min door en schep dit mengsel regelmatig om.
Breng het op smaak met zout en peper.
- Strooi de koriander erop vlak voor het serveren. (let op!; koriander heeft een eigen, aparte smaak, waar niet iedereen van houdt!).