Ingrediënten
- 250 gr tijgergarnalen (diepvries) Ev. te vervangen door kabeljauw filet of koolvis.
 - 1 kleine ui
 - 1 teentje knoflook, fijngehakt
 - 1-2 theelepels sambal badjak of Indiase currypasta
 - 3 kleine tomaatjes
 - 50 ml kokosmelk
 - zout, zwarte peper
 - 1 eetlepel verse korianderblaadjes
 - 1 eetlepel olie
 
Bereiding
- Ontdooi de tijgergarnalen.
Snijd de ui in ringen en de tomaten in stukjes.
Verhit de olie in een wok of hapjespan. - Bak de ui en de knoflook in de olie.
Voeg de tomaten toe en roerbak 3-4 min. - Voeg dan de garnalen toe en schenk de kokosmelk erbij.
Verwarm nog 2-3 min door en schep dit mengsel regelmatig om.
Breng het op smaak met zout en peper. - Strooi de koriander erop vlak voor het serveren. (let op!; koriander heeft een eigen, aparte smaak, waar niet iedereen van houdt!).
 


