Varkensschnitzel uit de wok
1 augustus 2008
Door
admin
Ingrediënten
- 400 gr varkensschnitzel, in reepjes
- 1 broccolistronk, in roosjes
- 1 zak kleine krieltjes (aardappels)
- 2 appels, in heel dunne reepjes
- 1 tomaat, in blokjes
- 3 eetlepels olie
- 2 teentjes knoflook, geperst
- zout en peper
Bereiding
- Kook de krieltjes gaar.
- Verhit 2 eetlepels olie in de wok en roerbak hierin het vlees in 5 min bruin.
- Breng het vlees op smaak met zout en peper en neem het vlees uit de wok.
- Verhit nog een eetlepel olie en roerbak hierin de broccoli met de knoflook 4 min.
- Voeg de appelreepjes en het vlees toe en bak het geheel goed omscheppend, nog 4 min.
- Roer de tomaat erdoor en serveer het geheel met de krieltjes apart.