Varkensschnitzel uit de wok

1 augustus 2008 Uit Door admin

Ingrediënten

  • 400 gr varkensschnitzel, in reepjes
  • 1 broccolistronk, in roosjes
  • 1 zak kleine krieltjes (aardappels)
  • 2 appels, in heel dunne reepjes
  • 1 tomaat, in blokjes
  • 3 eetlepels olie
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • zout en peper

Bereiding

  1. Kook de krieltjes gaar.
  2. Verhit 2 eetlepels olie in de wok en roerbak hierin het vlees in 5 min bruin.
  3. Breng het vlees op smaak met zout en peper en neem het vlees uit de wok.
  4. Verhit nog een eetlepel olie en roerbak hierin de broccoli met de knoflook 4 min.
  5. Voeg de appelreepjes en het vlees toe en bak het geheel goed omscheppend, nog 4 min.
  6. Roer de tomaat erdoor en serveer het geheel met de krieltjes apart.