iPhone 12 voor studenten

iPhone 12 voor studenten

5 november 2020 Uit Door admin

Inmiddels zijn de nieuwe iPhone 12 en 12 Pro al enkele weken te koop, en is het nu de beurt aan de iPhone Pro Max en iPhone 12 mini. Beide toestellen zijn vanaf 6 november te bestellen. Zowel de Pro Max als de mini bouwen voort op de aangepaste designtaal van de iPhone 12, met duidelijke randen en een plat scherm dat op de behuizing lijkt te liggen.

iPhone 12 mini en Pro Max

Ook de mini en Pro Max zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar, hebben het nieuwe XDR display en de snelle chip en zijn klaar voor 5G. Je kunt de iPhone 12 Pro Max en de iPhone 12 mini kopen zonder of met abonnement. En, zoals je al had verwacht, de mini is de minst dure iPhone 12 en de Pro Max de duurste. Met vier varianten is de iPhone 12 serie compleet en is er keuze voor iedereen.

Ideaal voor studenten?

Met de iPhone 12 serie kun je eigenlijk alles wat je als student wilt. Supermooie foto’s en selfies maken, om je fantastische leven op Snapchat of Insta te delen. Met het haarscherpe beeld kun je uitstekend Nextflixen en door het betere beeld en de supersnelle chip kun je er ook nog beter mee gamen. Alleen een verslag of scriptie typen is wat lastig. En de prijs is ook niet helemaal studentproof. Maar verder?

Handige studenten apps

 Je kunt de iPhone 12, zowel van mini to Pro Max ook voor nuttige zaken gebruiken. Daarom 4 handige apps voor studenten om beter te leren en te ontspannen na het leren:

1) Focus Keeper – Time Management

Deze app helpt je met geconcentreerd te blijven. De app werkt met vaste tijdblokken waarbij je verplicht, na elke 25 minuten, 5 minuten pauze hebt. Hierdoor is de verleiding om wat anders te gaan doen kleiner dan wanneer je helemaal geen pauze houdt.

2) Freedom – block distractions

Deze app zorgt ervoor dat alle functies en apps op je telefoon tijdelijk blokkeren, om zo te voorkomen dat je afgeleid wordt door binnenkomende appjes, berichten en notificaties. Zodat je je volledig kunt focussen. Je geeft in de app aan welke functies je allemaal wilt blokkeren. Vervolgens plan je de periode in en aan de slag maar. Tevens geeft de app verschillende inspirerende quotes, zodat jij gemotiveerd blijft om te werken. Top, toch? Je kunt de blokkering van de app – in geval van nood – natuurlijk opheffen.

3) Simplemind

Met Simplemind kun je al je gedachten ordenen. Met deze app kun je zelf mindmaps maken. Handig tijdens college of wanneer je bezig bent met het verzamelen van informatie voor werkcollege of scriptie. Er kan van alles toegevoegd worden aan de mindmap, van filmpjes tot aantekeningen en van geluidsfragmenten tot foto’s.

4) Headspace

Met deze app kun je je na een vermoeiende dag op de uni weer helemaal ontspannen. De app zit vol met leuke trainingen en meditatie-oefeningen. Verder helpt Headspace je ook om goed in slaap te vallen door relaxte achtergrondmuziek te spelen of zelf verhalen voor te lezen.