Bumbu kerrie van vlees
1 augustus 2008
Door
admin
Ingrediƫnten
- 200 gram poulet of lende
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 3 kemiris
- 1/2 theelepel djinten
- 1/2 eetlepel ketumbar
- 1/2 eetlepel laospoeder of 1 schijfje laos
- 1 vingerlengte sereh
- 2 blaadjes salam
- 1 theelepel trassi
- 1 theelepel kunjitpoeder
- 2 deciliter kokosmelk
- 1 dl olie
- suiker
- zout
Bereiding
- Stamp de knoflook, ui, djinten, ketumbar en trassi in de vijzel fijn.
- Fruit de massa in de olie.
- Laos, salam, sereh. zout en suiker voeg je naar smaak toe.
- Hierdoor roer je de poulet of lende en de helft van de kokosmelk.
- Wanneer het vlees goed zacht is voeg je de rest van de kokosmelk toe.
- Je laat dit gerecht inkoken tot de olie komt bovendrijven.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Ok