Groentepizza met tonijn
1 augustus 2008
Door
admin
Ingrediënten
- 4 el olijfolie
- 1 rode ui, grofgesnipperd
- 2 tenen knoflook, fijngesneden
- 1 zak champignon roerbakmix (400 g)
- 2 pakken steenoven pizzabodems (2 stuks)
- 3 tomaten, in plakken
- 2 blikjes tonijnstukken in water (a 185 g, Princes), uitgelekt
- 2 bollen mozzarella (a 125 g), in plakken
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 ºC. Verhit ondertussen 2 el olie in een koekenpan. Fruit de ui en knoflook 1 min. Voeg de roerbakmix toe en bak al omscheppend in 4 min. beetgaar.
- Beleg de pizzabodems met de tomaat. Verdeel er de roerbakmix, tonijn en mozzarella over. Bestrooi met peper en eventueel zout.
- Bak de pizza’s in de voorverwarmde oven in ca. 12 min. goudbruin en gaar. Besprenkel met de rest van de olie.
(Tip: Je kunt de pizza’s maximaal 3 uur van tevoren beleggen. Bewaar ze afgedekt in de koelkast totdat ze de oven ingaan.)
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Ok