Schotse stoofpot
1 augustus 2008
Door
admin
Ingrediƫnten
- 6 grote kruimige aardappelen
- 300ml melk
- 2 kleine of 1 grote ui
- 50g boter
- 1 blikje (200g) cornedbeef
Bereiding
- Schil de aardappelen en snij ze in kleine blokjes. Leg ze in een middelgrote pan en schenk de melk eroverheen. Breng dit aan de kook en laat daarna zachtjes doorkoken.
- Terwijl de aardappelen zachtjes koken, hak de ui grof en bak ze in boter tot ze bruin en knapperig zijn.
- Snij de cornedbeef in middelgrote stukjes.
- Zet apart tot de melk en de aardappelen ingekookt zijn tot een stevig soepje, maar nog wel met stukken zachte aardappel erin.
- Voeg de uien en cornedbeef toe en laat de smaken even goed mengen.
- Breng op smaak met zout en peper en serveer met (haver)brood.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Ok