Roerbak met pangasiusfilet
1 augustus 2008
Door
admin
Ingrediënten
- 250 gr pangasiusfilet
- 1 rode ui
- 1/2 rode paprika
- 1/2 gele paprika
- 50 gr zwarte olijven, zonder pit, gehalveerd
- 1 eetlepel citroensap
- gehakte peterselie (een klein beetje)
- ½ eetlepel chilipoeder
- zout, peper
- olijfolie
Bereiding
- Snijd de vis in stukjes en kruid ze met zout, peper en chilipoeder.
Snijd de ui en de paprika’s in stukjes.
- Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan.
Bak de ui en de paprika stukjes hierin, gedurende 3-5 min.
- Voeg de vis en olijven erdoor en bak nog(voorzichtig) 3 min.
Voeg het citroensap toe en schep de peterselie erdoor.(Tip: Lekker met pasta, rijst of couscous.
En met een komkommersalade.)
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Ok