Spaghetti met mossel-tomatensaus
1 augustus 2008
Door
admin
Ingrediënten
- 300 gr spaghetti
- 3 rode uien
- 2 blikken tomatenblokjes
- 300 gr voorgekookte mosselen
- 2 teentjes knoflook
- 2 eetlepels olijfolie
- zout en peper
Bereiding
- Kook de spaghetti beetgaar.
- Snijd de uien in grove stukken.
Verhit de olie en bak hierin de uien glazig, 5 min.
Pers de knoflook en voeg deze toe aan de uien.
- Tomatenblokjes toevoegen en de saus 10 min. laten indikken.
De saus op smaak brengen met zout en peper.
- Mosselen erdoor roeren en even mee verwarmen, niet koken!
- Pasta en saus samen over 4 borden verdelen.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Ok