Ingrediënten
- 500 gr winterwortel
 - 100 gr geraspte belegen kaas
 - 100 gr cherrytomaatjes
 - 100 gr hazelnoten
 - 100 gr broodkruim (liefst van beetje oud brood)
 - 4 eetlepels gehakte peterselie
 - 3 eierdooiers
 - 200 gr groene tagliatelle
 - 2 eetlepels olijfolie
 - zout, peper
 
Bereiding
- Rooster de hazelnoten in een droge koekenpan. Schrap de winterwortels en rasp ze.
 - Meng de wortel met de hazelnoten, kaas, peterselie, broodkruim, eierdooiers en zout en peper naar smaak. Verdeel het mengsel in 4 porties platte, ronde burgers.
 - Kook de tagliatelle beetgaar.
 - Verhit in een koekenpan de olijfolie en bak hierin de burgers voor ong. 5 min. totdat ze mooi bruin en krokant zijn. Verdeel de tagliatelle als een bedje over de boren en serveer de burgers er boven op. Garneer met de tomaatjes.(Tip: strooi wat parmezaanse kaas over de tagliatelle.)
 


