Samengevat, jouw onmisbare examenbundel

Samengevat, jouw onmisbare examenbundel

20 november 2020 Uit Door admin

In een schooljaar krijg je veel informatie. Veel verschillende vakken en heel veel leerstof. Maar hoe ontdek je nou wat je echt moet weten tussen al die opgegeven lesstof waar je voor een behoorlijk groot deel eigenlijk niks mee hoeft te doen. Die extra informatie is misschien leuk om te weten maar kan verwarrend zijn voor de samenhang tussen de verschillende onderwerpen. Samengevat maakt een goed onderscheid tussen de hoofd- en bijzaken. Daardoor krijg je een prima overzicht van de leerstof en wordt de onderlinge samenhang wel snel duidelijk. Daar hoef jij je dan in ieder geval geen zorgen meer over te maken.

Ieder jaar een nieuwe uitgave

In Samengevat vind je duidelijk en overzichtelijk alles wat er gevraagd kan worden voor een examen. Of je op het VMBO, de Havo of het VWO zit, kijk de examenstof zelf na of oefen met voorbeelden uit de laatste examens. En is het lastig iedere keer in al die lessen de begrippen en definities op te moeten zoeken, dan is er een prima overzicht waardoor alles al gauw duidelijk is. Wil je snel iets terugzoeken over een bepaald onderwerp maar weet je niet meer precies waar het staat dan bespaar je veel tijd met het trefwoordenregister dat je achterin de bundel vindt. Ga je voor de ultieme zekerheid dan kun je combineren met Examenbundel. Elk jaar verschijnt er een nieuwe uitgave want de Examenbundel wordt aangepast aan de leerstof van het examenjaar waarin jij zit. Het is dus helemaal bijgewerkt.

Specifieke samenstelling

Het maakt niet uit welk vakkenpakket je hebt gekozen. Alle vakken hebben een eigen specifieke samenstelling. Je kunt de bundels naast je normale lessenpakket gebruiken want ze zijn niet aan één bepaalde leermethode gebonden. Daardoor zijn ze voor iedereen bereikbaar en door iedereen te gebruiken. Je ontdekt niet alleen een unieke manier om overzicht te houden, je ontwikkelt ook een efficiëntere manier van leren. De verschillende bundels zijn zodanig samengesteld dat het eenvoudig is de leerstof te herhalen waardoor je het makkelijker onthoudt.

Elke bundel begint met een inleiding waarin het gebruik uitgelegd wordt. De handleiding is erg duidelijk en spreekt eigenlijk voor zich. Voor het onderdeel begrippen gebruik je bijvoorbeeld zowel de linker- als de rechterpagina. Aan de linkerkant staat het begrip genoemd en aan de rechterkant vind je de omschrijving. Zo heeft elk onderdeel een opbouw gericht op maximaal gebruikscomfort.

Van VMBO tot VWO

Voor de Havo zijn alle examenvakken verkrijgbaar van aardrijkskunde tot geschiedenis, van biologie tot scheikunde, maatschappijwetenschappen, economie en wiskunde. Het VMBO heeft een heel eigen collectie met daarin bijvoorbeeld Nask 1 en Nask 2 en het VWO heeft naast de gangbare vakken niet alleen wiskunde A en B maar ook C. Je kunt dus niet misgrijpen, wat je nodig hebt is er.

Stress, zenuwen en onzekerheid druk je op deze manier de kop in. Door de duidelijke samenvattingen en het gebruiksvriendelijke systeem bespaar je een hoop tijd die je weer voor leukere dingen kunt gebruiken terwijl je toch zeker weet dat je alles in een handomdraai gevonden, herhaald en geoefend hebt. Met andere woorden, met Samengevat ben jij gewoon klaar om vol vertrouwen de examentijd in te gaan en ontspannen dat diploma binnen te halen.