Dit zijn de 9 niet te missen items tijdens jouw studententijd

Dit zijn de 9 niet te missen items tijdens jouw studententijd

10 juli 2020 Uit Door admin

Ineens behoor je tot het leger van honderdduizenden studenten in Nederland. Overal heb je nu een excuus voor, want je studeert immers. Plotseling is er die onbeperkte vrijheid om te doen wat jij wilt en wanneer jij dat wilt, want niemand vertelt jou nog wat je moet doen. En toch zal deze tijd in jouw leven voorbij vliegen en voor je het weet heb je weer hopen verantwoordelijkheid. Eerst maar eens een lijstje maken van wat je echt nodig hebt om je studie succesvol af te ronden:

1. Markers

Koop maar meteen een flinke set met allerlei kleuren want het zal je verbazen hoeveel zaken nog op papier staan die van belang zijn voor jouw studie-verloop. Iedere student houdt van markeren anders zou een studie immers minder zin hebben. En als je je een moment zou vervelen zijn markers nog een leuk speelgoedje ook.

2. Condooms en glijmiddel

Ontspanning hoort erbij en seks is een leuke manier om tot rust te komen. Natuurlijk wil je dan niet achteraf wakker liggen, omdat je niet veilig hebt gevreeën. Een condoom, pjur glijmiddel en andere zaken die het leven eenvoudiger maken, koop je uiteraard ook gewoon bij een vertrouwde webshop. Geen gedoe en zelfs in een neutrale verpakking, omdat je anders wel weet dat je huisgenoten ook hier leentjebuur zullen spelen.

3. Een laptop-slot

Een student zonder laptop is geen student natuurlijk. De laptop gaat overal mee naartoe en dat betekent dat je dit onmisbare apparaat af en toe uit het oog zal verliezen. Als je in een gemeenschappelijke ruimte bent, kan je de laptop met een handig slot met cijfercombinatie vastzetten. Zo neemt niemand jouw laptop, al dan niet per ongeluk, mee.

4. Een draadloze koptelefoon

Uiteraard heb je luidruchtige huisgenoten en er zijn momenten dat je die buiten wilt sluiten. Een goede koptelefoon maakt dat mogelijk. Ze zijn er in allerlei uitvoeringen, maar het belangrijkste is dat ze het geluid goed dempen. Zonder dit item wordt je studie geen succes.

5. Een goede leeslamp

Als je weer even vergeten was dat het tentamen de volgende ochtend is, zal je een nachtje moeten doorhalen. Een leeslamp is dan echt een uitkomst en voorkomt ruzie met huisgenoten die zich wel goed hebben voorbereid.

6. Oordopjes

Wellicht denk je dat je nog genoeg kan slapen op de luxe kamer van het prestigieuze kantoor dat jou in de watten gaat leggen als je klaar bent met de studie. Dat is uiteraard ook het geval, maar als je nu af en toe wilt dromen van die mooie tijden, kan je er beter voor zorgen dat je ‘ s nachts het rumoer van je huisgenoten buiten kan sluiten.

7. Verstelbaar laptoptafeltje

Als het weer het toelaat, wil je liever buiten kunnen studeren. Daarvoor hebben ze die verstelbare laptop-tafels voor jou ontwikkeld. Hiermee kan je overal aan de slag en het item kan eenvoudig mee worden genomen. Ook binnen is zo’n tafeltje een uitkomst. Beter voor je houding. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld ook nog eens aan de slag bent als online bijlesdocent.

8. Digitale markeerpen

Waarom het leven moeilijk maken als je met een digitale markeerpen alle teksten vliegensvlug naar word kan omzetten? Dan is een samenvatting maken een makkie.

9. Een planner

Uiteraard kan je diverse planners als app zonder moeite downloaden, maar dan moet je die vervelende reclames wel op de koop toenemen. Er zijn ook diverse ouderwetse planners te koop die niet piepen maar je wel in een oogopslag alle informatie geven. Deze items koop je in een boekwinkel.