Goedkoop studieboeken regelen

Studieboeken zijn duur maar noodzakelijk. Hoe kun je dan toch wat geld besparen? Hierbij wat tips om goedkoper aan je studieboeken te komen. Zo biedt het overgrote deel van de studieverenigingen je de mogelijkheid om via hen je boeken te bestellen. De boeken zullen in veel gevallen tegen een gereduceerde prijs aangeboden worden. Wanneer je er voor kiest om geen lid te worden van een studievereniging, zijn er natuurlijk ook andere mogelijkheden om  goedkoop aan  je studieboeken te komen.

Studieboeken online bestellen is simpel

Studystore heeft een uitgebreid assortiment van zowel Nederlandse als buitenlandse studieboeken. De webwinkel is vooral ideaal voor het aanschaffen van studieboeken omdat zij gebruik maakt van een vernuftig systeem waardoor het bestellen van je boeken via het internet, wel heel simpel wordt gemaakt. Bij het invullen van de stad waar je studeert, je opleiding en het jaar waarvoor je de boeken nodig hebt, genereert dit systeem met een klik op ENTER automatisch het totale boekenpakket dat het door jou geselecteerde studiejaar nodig heeft.

Tweedehands studieboeken

Mocht je niet over de financiële middelen beschikken om de benodigde studieboeken nieuw aan te schaffen dan zijn er ook mogelijkheden om ze tweedehands te kopen. Dat kan via websites als Marktplaats, Bol.com of Studystore.nl. Of bij Kortingboeken.nl, een nieuw initiatief van 2 studenten waarmee je heel makkelijk door het tweedehands aanbod van Bol.com kunt zoeken.