Welk niveau heeft een thuisstudie?

Met een thuisstudie kun je bereiken wat jij wilt dat je bereikt. Er zijn verschillende soorten en niveaus te onderscheiden. Het is mogelijk een HBO-opleiding te volgen middels een thuisstudie. Heb je een baan, dan is het waarschijnlijk moeilijk bij (verplichte) werkgroepen en colleges aan te sluiten. Een reguliere studie volgen is wenselijk, omdat je hiermee het persoonlijke kennisniveau hoog houdt, maar onmogelijk door de ongunstige tijden van de reguliere studies. Vaak is een universiteit ook niet naast de deur gelegen, zodat ook de reistijd een barrière vormt.

Een thuisstudie is hier een uitkomst. Gewoon vanuit huis, op tijden wanneer jij wilt, studeren. Je bereikt hetzelfde niveau als in een reguliere studie, maar wel aangepast aan jouw voorkeuren. Met of zonder docent, en in jouw studieritme.

1.NHA NL thuisstudiesMet gratis cadeau


Niet geslaagd? Lesgeld terug!

Direct naar NHA.nl


cb_logo3
2.Laudius thuisstudiesLesgeld-terug-garantie

Lesgeld terug als je niet slaagt

Direct naar Laudius.nl


cb_logo3

Meer over thuisstudies

Over het niveau van thuisstudies kun je hier meer lezen, het gaat van een eenvoudige cursus, het leren van een taal tot een volwaardige studie.

Tenslotte, bedenk dat je een thuisstudie niet gaat starten om vervolgens geen tijd in te steken. Je zult het zelf moeten doen. Maar investeren in jezelf en in je opleiding is het altijd waard!